PAOLO

CHEFS & STAFF

MARCO KIM

HEAD CHEF

이탈리아 알마 국제요리학교를 졸업하고 이탈리아 현지경험을 했다. 한국에서 다양한 레스토랑에서 풍부한 경험을 쌓은 매우 트렌디한 셰프이다..매우 섬세함을 지녔고 요리에 대한 열정과 애착이 매우 대단한 셰프이며, 이탈리아 요리를 매우 사랑한다.

I graduated from the Alma International Cooking School in Italy and had a local experience in Italy. He is a trendy chef who has rich experience in various restaurants in Korea. He is very delicate, very passionate about cooking, and loves Italian food.

GIOVANNI LEE

HEAD CHEF

CHEF DE PARTIE

이탈리아 알마 국제요리학교를 졸업하고 이탈리아 현지경험을 했다. 한국에서 다양한 레스토랑에서 풍부한 경험을 쌓은 매우 트렌디한 셰프이다. 활발한 성격에 긍정적인 마인드를 지닌 요리에 열정이 대단한 생면파스타를 전문으로 실력을 유감없이 발휘하고 있다.

I graduated from the Alma International Cooking School in Italy and had a local experience in Italy. He is a trendy chef who has abundant experience in various restaurants in Korea. He has a passionate personality and she has a positive mind.

오너셰프 안토니오의 하나밖에 없는 아들이다. 현재 요리에 입문하여 다양한 경험을 통해 열심히 공부하고 있다.

The owner is the only son of chef Antonio. I am currently studying hard through various experiences by entering the cooking.

ANTONIO LEE

HEAD CHEF

이탈리아 알마 국제요리학교를 졸업하고 이탈리아 현지경험을 했다. 한국에서 다양한 레스토랑에서 풍부한 경험을 쌓은 배우 트렌디한 셰프이다..현재 일산 벨라시타점을 총괄하고 있다.

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I graduated from the Alma International Cooking School in Italy and had a local experience in Italy. He is a trendy chef who has accumulated rich experience in various restaurants in Korea. Currently, he is in charge of Ilsan Bellacitta.

STEFANO PARK

SOUS CHEF

한국의 이탈리아 레스토랑에서 풍부한 경험을 쌓았고 현재 대중들에게 다양한 음식을 제공하기 위해 늘 연구하고 공부하는 매우 성실한 셰프이다.

He has a wealth of experience at Korean restaurants in Korea and is a very sincere chef who always studies and studies to provide a wide variety of food to the public.

FABIO LEE

CHEF DE PARTIE

한국의 이탈리아 레스토랑에서 풍부한 경험을 쌓았고 현재 대중들에게 다양한 음식을 제공하기 위해 늘 연구하고 공부하는 매우 성실한 셰프이다.

He has a wealth of experience at Korean restaurants in Korea and is a very sincere chef who always studies and studies to provide a wide variety of food to the public.

BAMBINO LEE

SECONDE COOK

나폴리 피자를 전문으로 만들고 있는 매우 주요한 파트의 피자이올로이다. 

The pizza is a very important part of Napoli Pizza specializing in pizza.

MARIA

PASTICCERIA

식사의 마지막을 장식하는 맛있는 디저트와 음료 그리고 나폴리 킴보원두를 베이스로 나폴리의 전통적인 수동식 커피머신을 이용해 뽑아내는 에스프레소를 책임지고 있다.

Delicious desserts and drinks to decorate the end of the meal and an espresso to take Napoli Kimbo beans from Napoli's traditional hand-crafted coffee machine.

BERONICA

CHEF DE PARTIE

이탈리아 샐러드와 전채요리 파트를 앙칼지고 신선하게 책임지고 있는 스탭이다. 

It is staff who is responsible for Italian salad and appetizer part freshly and is responsible.

ROBERTO KIM

CHEF DE PARTIE - MANAGER

이탈리아 국제요리학교 알마의 한국예비학교에서 마스터과정을 졸업하고 이탈리아요리에 빠져든 멋진 점장으로 맛있는 나폴리 피자를 담당하고 있다.

talian International Cooking School A graduate of the master course at Alma's Korea Preparatory School, he is a wonderful manager who has fallen into Italian cooking and is serving delicious Napoli pizza.

LEOLUCA JO

CHEF DE PARTIE

한때 중국요리에 빠졌다가 현재는 이탈리아 요리가 좋아 파스타를 담당하는 스텝이다. 

It was once a Chinese restaurant, but now it is a step in charge of pasta.

VALENTINO PARK

CHEF DE PARTIE

백석문화대학교에서 외식조리와 파스타를 전공하고 현재 파스타를 담당하는 스텝이다.

It is a step to take pasta and cooking pasta at Baekseok Culture University.

Da Antonio

DA ANTONIO

다 안토니오 [이탈리안 컨템포러리]

우-12508   경기도 양평군 옥천면 향교길45번길 13    TEL. 031-773-5228     FAX. 031-773-6772

 LUNCH 11:30~15:00,  DINNER 17:00~21:00​,  휴무(월/화)  정상영업(수~일)  info@daantonio.co.kr

영업일에 명절이 포함될경우 정상영업운영하며, 성탄절만 휴무에 관계없이 영업 합니다.

2019년 특별 영업일

12월 18일부터 31일까지는 휴무없이 정상 영업합니다.

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